Frequently Asked Questions

HET ARTIKEL DAT IK WENS IS NIET TE VINDEN IN DE WEBSHOP?

Lingerie Secret Moments biedt in haar winkels een bijzonder ruime keuze aan. Niet al deze producten kunnen in de webshop opgenomen worden. Ook kan heel tijdelijk een bepaalde maat uitgeput zijn. Stuur ons in dat geval een mailtje en je krijgt meteen bericht of we dit product in voorraad hebben, of het eventueel kan besteld worden en binnen welke termijn.

KUNNEN JULLIE MIJN GESCHENK VERPAKKEN?

Als je bestelling een geschenk is pakken we dit mooi in en stoppen er nog je persoonlijke wens en/of bericht bij. Vergeet dit niet te vermelden bij je bestelling!

MOET IK EEN ACCOUNT AANMAKEN OM EEN BESTELLING TE PLAATSEN?

U kan winkelen bij Secret Moments zonder een account aan te maken. Echter, door u bij ons te registreren, wordt u automatisch opgenomen in onze database. Hierdoor gaat u bij volgende aankopen sneller door het proces en kan u tevens als eerste genieten van promo codes, nieuwigheden die op de site komen en komt u alle info te weten omtrent de ‘private shopping events’.

BLIJVEN MIJN PERSOONLIJKE GEGEVENS PRIVÉ?

Wij garanderen u dat uw persoonlijke gegevens privé en vertrouwelijk worden gehouden. Voor meer info, lees onze PRIVACY GEGEVENSBESCHERMING VAN CREDITEUREN.

WELKE BETAALMETHODEN ACCEPTEERT SECRET MOMENTS EN IS HET VEILIG OM MIJN CREDITCARD ONLINE TE GEBRUIKEN?

Wij aanvaarden enkel overschrijvingen op rekeningnummer : BE97 7350 3923 2949 BIC : KREDBEBB om ervoor te zorgen dat u geen eventuele vertragingen hebt met uw bestelling, gelieve grondig te checken dat al uw gegevens correct zijn ingevuld. Indien u liever een order telefonisch plaatst kan u dit via het nummer (0032) 0 38662866. Bij geen gehoor, spreek uw boodschap in op de voicemail en laat een telefoonnummer achter waar wij u op kunnen contacteren) de betaling na het telefonische order kan u dan overmaken per overschrijving (giro). Zodra de betaling bij ons is verwerkt sturen wij de bestelling aan u door.

NAAR WELKE LANDEN VERZENDT SECRET MOMENTS?

Secret Moments verzendt in heel Europa. Buiten Europa is mogelijk behalve landen waarop ‘Internationale wetgeving om niet aan bepaalde landen te leveren’ van toepassing is.

IS HET MOGELIJK OM AF TE HALEN?

Afhalingen is mogelijk na afspraak per telefoon of email. Onze afhaaladressen zijn : Secret Moments Kloosterstraat 10 - 2830 Willebroek of IJzerenleen 61 - 2800 Mechelen.

IS MIJN PAKKET VERZEKERD EN MOET IK TEKENEN VOOR ONTVANGST?

Al uw aankopen zijn verzekerd tegen diefstal en accidentele schade vanaf het moment dat uw pakket bij ons vertrekt tot aankomst bij u!

KAN IK WIJZIGINGEN DOEN AAN MIJN BESTELLING ZODRA ZE GEPLAATST IS?

Tot voor uw bestelling buiten gaat, kan u ons vragen iets aan te passen, weg te laten, bij te voegen etc.. echter, zodra alles op platform staat om te vertrekken, kunnen wij geen aanpassingen meer uitvoeren en/of bijvoegen. U gaat dan opnieuw een order moeten plaatsen indien u nog iets wenst bij te voegen. Gelieve ons te contacteren per telefoon (0032) 0 38862866 of per email : inne@secretmoments.be

KAN IK MIJN ADRES VOOR LEVERING AANPASSEN EENS MIJN PAKKET VERTROKKEN IS?

Zodra het pakket bij ons vertrokken is kunnen wij geen aanpassingen meer doen. Gelieve er attentie op te doen dat u de goederen naar een adres laat sturen waar ze in ontvangst kunnen genomen worden wanneer ze worden aangeboden.

HOE KAN IK EEN ORDER TRACEREN?

Je krijgt na het plaatsen van een order onmiddellijk een traceercode van ons. Je kan deze ingeven op de site van Bpost : www.bpost.be/trace

HOE RETOURNEER OF WISSEL IK EEN ITEM?

Een item retourneren of wisselen is gemakkelijk! Wij sturen bij elke bestelling een retourbon mee die u in staat stelt binnen de 14 dagen de goederen terug te sturen. RECHT VAN RETOURZENDING alle artikelen die worden aangekocht in de Secret Moments online shop mogen binnen de 14 dagen en zonder opgave van reden worden geretourneerd naar het onderstaande adres. Uitgezonderd van retournering : ondergoed, badkleding, gift vouchers. Tenzij gesealed en onaangebroken in originele verpakking. Gelieve ook de wettelijke verplichte instructies over uw wettelijke rechten bij het retourneren van goederen onder PRIVACY, GEGEVENSBESCHERMING EN BESCHERMING VAN CREDITEUREN te lezen.

WORDT HET VOLLEDIGE BEDRAG VAN MIJN ORDER TERUGBETAALD?

Secret Moments stort het bedrag ofwel terug op uw creditcard, ofwel op uw bankrekening (door u aan ons met correcte IBAN verschaft via email) of u kiest voor een aankoopbon ter waarde van het geretourneerde item. De aankoopbon blijft 3 maanden geldig. De verzendingskosten worden niet terugbetaald. Gelieve er nota van te nemen dat de terugbetaling tot 15 dagen kan duren alvorens u dit op de creditcard of bankrekening kan zien.

HOE KAN IK LINGERIE HET BEST WASSEN?

Volg de wasvoorschriften op het etiket. De meeste lingerie kan op een lage temperatuur (30°) in de wasmachine. Gebruik het wasprogramma voor fijne was. Delicate lingerie (bv zuiver zijde of met fantasie elementen als juweeltjes, metaal,..) was je beter met de hand. Was nooit wit en gekleurd wasgoed samen, ook niet bij handwas. Het risico bestaat dat de was gaat verkleuren of grauw wordt. Was je (beugel)beha altijd in een waszakje of in een ‘Betty Ball’ (te verkrijgen via webshop of in de winkel) in de wasmachine. Zo houdt de beha zijn vorm en blijft de kleur mooi. De wasmachine kan op die manier ook niet beschadigd worden door een losgekomen beugel.

Ben je niet tevreden over een artikel of over onze service? Laat het ons weten! Je kan het contactformulier invullen of bel naar (0032) 0 38662866 en vraag naar Inne.

KAN IK ADVIES KRIJGEN OMTRENT PRODUCTEN?

Als lingerie styling specialistes komt advies bij ons op de eerste plaats en dit advies kan je het best verkrijgen in onze fysieke winkels. Lingerie Secret Moments-Kloosterstraat 10-2830 Willebroek. Of Ijzerenleen 61-2800 Mechelen. je kan je vraag ook stellen via email (zie contactformulier) of vragen dat we je terugbellen : geef hierbij aan op welke uren dit het beste schikt voor jou.

HOE BEPAAL IK DE JUISTE MAAT EN PASVORM?

De exacte maat bepalen gebeurt het best in de winkel zelf door onze lingerie styling specialistes.